Jönköping

Sitter vid johannas dator och väntar på att hon ska duscha klart så att jag sen ska få duscha. Gårkvällen bjöd på pizza, stress,bio, kyla, dialektmobbningar och kuligheter.
Dagen spenderas i A6 för shopping och lite Ikea medans kvällen är oklar vad som händer.
Nu är hon klar så nu är duschen min ;)
bild på johannas lägenhetshus =)

dan före

Resväskan är så gott som packad och allt börjar vara klart inför morgondagens resa x-antal mil söderut.
Har även kollat läget med johanna och fixat så att Anton kommer och möter oss när vi kommer så vi inte blir helt vilse!!

Ikväll möter jag upp mamma för middag på stan och sedan kolla om det finns någon vinterjacka som faller mig i smaken för snart måste min älskade fjällräven hängas bort =( hoppas hitta nå fint och även kolla lite på nå skidbyxor samt jacka som kan passa i vinter =)
ha en trevligt helg allesammans!!

moi

Foto + redigering Thea, Model Jag
en bild från förra helgen då jag och thea hade en spontan fotografering i skogen! Så vad tycks??

torsdag

idag for jag till mormor och morfar för att hjälpa mormor med att städa på lite trixiga ställen. sen for jag hem och fortsatte städa där, så känner mig duktig idag eller iaf på städfronten.
Efter middagen tänkte jag ta en promenix ute i det härliga vädret!
jul för 2 årsen :)

timotejvägen

sitter hos emelie och har nyss bokat biljetter till johanna så den 28 går flyget söderut för att få träffa vår tjej igen =)
idag lyser solen och får se om jag och emelie tar oss ut på en romenix i solen. Annars så händer det inte så jättemkt på dagarna därav dålig uppdatering....
i helgen var ja iaf hos thea och fotade lite och bara myste, sen till helgen är det den årliga mycklefesten och även jobb 4:e helgen i rad!

näe nu ska ja socialisera mig lite mer med emelie!
pussssss

see you soon ;)

träna

igår var det danceaerobic, idag afropowerdance och simmning och imorron fotboll..känns grymme skönt att träningnen har börjat komma tillbaka så nu jäklar ska det tränas så att kroppen kommer i form igen!!

vimmel

några bilder från i lördags då vi besökte mollys!
kanske både positivt och negativt att känna vimmelfotografen ;)

fredag

idag trotsar jag regnet och går ner på stan för att först anmäla mig som vikarie inom barnomsorgen och sedan möta upp emelie och rebecca för lite flygkoll inför vår resa ner till johanna i slutet av oktober =)
känns som att det var en evighet sen jag träffade denna flicka, men som tur är att det finns ju skype, men snart syns vi igen =)

water

har fått några bilder av thea från fotningen i tisdag, så så här såg det ut;
litee stora stävlar kanske...plus att dom läkte märkte jag när jag stod i vattnet!

random

har nog inte svettats så mycket på länge som jag gjort idag. Var duktig och for på spinning i morrse men shit så vad svetten bara rinner!
Igår var jag och emelie händiga och byggde ihop en soffa som dom köpt, sen gick vi ett varv runt mobacken och då insåg jag hur längesen det var jag gick där så det kändes bra :)
Ikväll väntas middag med mamma och då passar vi på att äta vitlök när pappa är borta så sniglar står på menyn ikväll ;)
kramar!

skog

idag har jag konstaterat att man är aldeles för sällan ute i skogen och går, det är ju som så fridfullt och skönt att gå där. Det är en sak jag måste bli bättre på aif :) Idag har jag iaf vandrat runt i skogen med olov och snackat om allt mellan himmel och jord, mkt tervligt!
Ikväll blir det nog att vara med emelie =)
en bild från förberedelserna inför fotningen igår!!

höst

har haft en spännande dag med emelie och thea som har innehållit smink, kamera, vatten och vadarbyxor ;) resultat kommer i form av bilder senare när jag har fått dom av thea :)
ikväll lär man ju bli lonely när stans alla invånare ska bänka sig framför tv och se hockey =/
men om någon mot förmodan skulle läsa detta och inte ska se hockey och kände för att kanske vara med en ensam själ så kan den ju höra av sig ;)

2/10

Andra oktober idag och tiden bara springer iväg. Vet inte hur denna höst kommer att bli men förhoppningsvis blir det bra! Känner att jag bara vill att tiden ska sakta ner så att jag får hinna med!
har jobbat hela helgen så har inte så mkt roligt att berätta...
så jag kan väl visa lite bilder från när jag och thea var ute och gick/fotade;