lördag

sitter vid emelies dator medan hon ligger och filosoferar i sängen bakom mig! Ikväll intar vi soffan med varsinn skål med onyttigheter och ser så mycket bättre och sen någon film skulle jag gissa, med andra ord en ganska så slö men mysig kväll står på schemat!

Dagen har bestått av strosande på stan i värsta orkan vädret med mamma och kollat runt lite på eventuella julklappar!
Imorron är det skyltsöndag och första advent vilket jag gillar starkt, blir först att gå runt en sväng på stan med emelie och sedan möta upp familjen plus några fler och ev. gå ut och äta så det blir en bra dag imorron. Det ända som skulle kunna bli bättre är om snön väljer att komma under natten så att man får vakna upp och se vita trottoarkanter....men det är nog bara önsketänk!!

nu ska ja vara social igen! hoppas alla får en fin lördagkväll, kram!

snööööööö

gårdagen bestod av jobb och sendan en lugn kväll hemma med middagsgäster! Idag har jag inte gjort många knop började med en lååång sovmorgon till 11 och sedan en kort sväng på stan med mamma och sen hände nått som sällan händer......jag for och gymade själv!!!! ändå ganska skönt med tanke på att jag missar morrondagens träning :P dock måste jag fylla på mitt träningskort då mina klipp är slut imorron efter spinningen =/
idag föll den fösta efterlängtade snön på vår mark och det känns grymt, även om den kanske inte stannar direkt så har den fallit iaf så nu är hoppet inte borta om att få en härlig och snöig vinter =)

nånting


Har varit på stan med dessa två unga män idag, alltid lika trevligt att få träffas och ta en fika och bara prata lite.
Mycket bättre än att sitta hemma och glo sönder datorn/tv hela dagarna som det finns en risk för att jag gör när jag inte jobbar...(A)
Justja var ju och såg Breaking dawn inatt då, och jag kan väl säga att den var bra men att det händer inte så jättemkt, känns som att del 2 kommer att vara lite bättre och att det kanske händer lite mer i den!!

23.59

Sitter och ser top model med emelie i väntan på att få inta stadens biosalong vid midnatt för att få se den efterlängtade första delen av Breaking dawn!!

tröööt

förstår inte hur man kan vara så trött och seg som jag känner mig just nu. Jobbad till 18 igår och låg sen bara i sängen och såg tv, idag tvingade jag mig upp halv 8 för att följa med mamma och pappa ut och gå efter att nästan blivit "tvingad", kom hem 10 och duschade la mig sen i sängen och vilade/sov tills typ 13 och nu sitter ja i sängen och har tråkigt och är fortfarande trött!! HUR är det möjligt??????
ska iaf iväg och jobba senare idag så måste försöka piggna till innan dess men vi får väl se, får iaf sova efter jobbet! Sen imorron blir nog ingen väckare ställd (A) imorron är det ju farsdag också så då ska väl pappsen och morfar firas och sen på kvällen kanske lite pyssel med mamma och några till, kan bli kuligt =)
näe nu ska ja se om jag kan hitta på nått roligt att göra......
bjuder på en mobilbild på mig och emelie från halloween!!

senaste

mina senaste inköp:
Warp jacka från Stadium
Jeans/skinn shorts från Vero moda
Grön oversize tröja från vero moda
Tublinne från new yorker
Vitt långt linne med krage från monki, grön tröja från vero moda

söndag

idag har jag, mamma, pappa, märta, michael och elisabeth varit i skelleftehamn och fikat på ett afternon tea fik, riktigt mysigt faktist =)
snart möter jag upp thea på stan och strosar runt där innan vi far till bure och tillbringar kvällen/natten där, mys!
ha en mysig söndag alla!!

working

nu har jag snart jobbat 4 dagar i sträck och känner att nacken börjar vara stel...inte ok!
Men imorron krigar jag mig igenom sista passet för denna vecka och sedan vankas halloween party på scandic, avslöjar inte min kostym utan ni får vänta på bilder ;)
annars i helgen blir det nog att bara ta det så lungt som det bara gåt för att få hinna koppla av och låta kroppen vila, känns som att det har varit mkt stress och måsten ett bra tag nu så en lugn helg ses framemot!
Jönköping

bilder

har fått bilderna får emelie nu:
i väntan på bussen till Jönköping
Pizza, bio och utgång på kvällen! Dock så knäpptes inga bilder men Tintin 3D sågs och sen när vi väl tog oss in på nått ställe så vart vi värsta vip-gästerna kändes det som iaf, vi blev bjudna på champange och cider, det är inte varje dag det händer :)
lördag, shopping på A6 och ikea
jag vet att det är suddig men den andra lika bilden var inte okej så ni får leva med det ;)
min små sötisar
vi snacka med värsta snälla vakten som släppte in mig och emelie på ATP fast det var 20 eller 18 om man hade studentleg!! (här gick emelie lös emd kameran)
Anton och Jean
Matilda, Anton, Jean, Emelie och Johanna
Johanna och Elin
Jean (janne) och jag
Janne, "Hank", Joel och Matilda
Söndag, chilla runt på ett stäng stan och bara ha kvalitetstid på ett fik =)
Tack för en grym helg tjejer och hoppas det inte dröjer allt för länge innan vi går tsm på jönköpingsmark igen och visar att norrland är bäst :*
(lär nog dyka upp lite random bilder lite dådå och då)