shopping

detta var då det ja fyndade i umeå igår;
en jeansskjorta från bik bok (dålig kvalla pga mobilbild som är insomad)


ett par midjeshorts från monki i roströd färg!
sen blev det inge mer för min del, men nästa gång blir det kanske ett sko köp om jag har tur ;)

umeåååååå

har vart i ume idag med thea och emelie, egentligen skulle vi dit och bli fotade men bokningarna hade blivit knas så vi ska dit nästa tisdag ist!
men inte ändrar vi planerna för det utan vi for ändå och som tur var så skulle pappsen min ändå till umeå idag så då passa vi på att följa för lite shopping, så det var ju som värt =D
blev två köp för min del (kan visa senare vad som inhandlades) men är mäkta nöjd över dom!!
annars har kvällen spnderats med mamma vid tv men true talent, idol och wordfeud som underhållning så det var mys!!
nu ska ja sätta igång nån serie och sedan låte john blund ta över min kropp ;)
hörs imorron med lite bilder osv!!
(random bild från förra vintern)

allstar

hade en trevlig kväll igår med middag och hockey på allstar med några klasskamrater =)



åt pasta alfredo, mums säger jag bara =D




lite mingelbilder från kvällen!!

regn

är sjukt less på allt regn, kan det aldrig sluta helt seriöst??????

idag har jag återigen trottsat regnet och gått ner på stan, känns som att det är det ända jag har gjort denna vecka (A) men denna gång för att ta en fika med Hanna och prata om allt mellan himmel och jord som vanligt! var mkt trevligt att träffa den flickan igen och få prata lite, men även ikväll står jobb på schemat så ska bege mig dit på ett tag! annars så flyge veckorna fra kan jag tycka, jag hinner typ inte med känns det som iaf, det ända jag gör är typ att sitta hemma eller jobbar och jobbar jag inte är jag på stan med nån kompis så det händer inte så mkt roligt i mitt liv just nu!!

Men nästa vecka blir det lite kuligare iaf, då jag en dag far med thea och emelie till Umeå för lite shopping och fotografering samt far ut med "norrböle" tjejerna plus Thea (fast alla bor inte kvar på norrböle nu men) till min stuga för lite middag, bad och prat =)

näe nu ska jag hitta på nått att roa mig med ett tag!
Hoppas alla ha en trevligt fredagkväll!!





sorry

sorry att uppdateringen inte är på topp just nu men det är helt enkelt bara för att jag inte har nån inspiration till att skriva och dagarna är inte så händelserika, om jag inte jobbar är jag mest med emelie eller är hemma och degar på så det händer inte så mkt roligt just nu!!
Men lite kort bara, igår for jag och emelie ut och gick i typ två timmar och sedan belönade vi oss med en kopp varm choklad och lite idol / true talet tittande och idag mötte jag upp niklas för lite fika och prat om allt mella himmel och jord vilket var trevligt, har även skakat lite rumpa på zumba på friskvårds ikväll!
imorron umgås ja med julia en sväng innan jag infinner mig på jobbet!
så nu är ni lite mer uppdaterade i min sega vardag =P


på lördag blir det att käka lite mat och se hockey med ett gäng från klassen vilket känns mkt trevligt fast det betyder att jag måste se hockey =P men vad gör man inte för ett trevligt sällskap =)

fråga

Anonym om spanien del 1:
Är det en långkjol du har på dig på sista bilden? Vars är den ifrån isf?:)

Svar: Ja det är en långkjol som jag fyndade på Åhlens tidigare i sommar!!

fredag

Hade en grym gårkväll som började med lagfest med bästa tjejerna och sedan vidare på mollys där en massa kända ansikten var. hade grymt kul och fick träffa några gamla kompisar igen :)


Sen en STORT grattis till min älskade vän som fyller år idag och tack för igårkväll <3

ledig

har varit ledig idag efter 5 dagar jobb. ställde faktist väckaren i morse så att ja inte skulle sova bort hela dagen, for till arbetsförmedlingen för att boka in nå träffar med en hänadläggare där så nu är det gjort iaf, sen var ja till mormor och morfar och åt och for och handlade med mormor och hjälpte henne med lite saker.
vädret är ju inget att hurra för så ikv blir det nog att bara chilla kanske se nån film eller så=P
imorron blir det att ställa väckaren också börjar nämligen jobba 10!



tät i näsan...

idag är det sista matchen för säsongen, och om vi vinner och byske förlorar så vinner vi serien!! Så det blir lite spännande att inte veta hur det går förän efter matchen!!!
Sen direkt efter matchen blir det att snabbt duscha och byta om för att sen jobba till stägning idag. Det jobbiga är dock att jag är tät i näsan vilket är skita jobbigt för jag känner mig typ anfådd hela tiden speciellt om ja äter för då kan jag typ inte andas=P

jaja nu ska ja börja göra mig klar och packa så att jag är redo för match senare!!
hare gött allihopa=)


önskar ja kunde få fara tillbaka!!

spanien del 1










bilderna är inte i nån speciell ordning utan bara ett axplock av vad vi gjorde! På förmiddagarna låg vi mest på stranden och efter lunch solade vi vid poolen, vi var även och gick en massa för att upptäcka lite, och på eftermiddagarna gjorde vi turer in till stan!!
fler bilder kommer...

torsdag

var på typ världens roligaste pass igår.....ZUMBA förstår ni så roligt det var, att få dansa och skaka lite och samtidigt svettas det var sjukt kul. Måste verkligen fara på det igen=)
idag blir det att träffa emelie och kanske söka lite jobb och ikv står träning på schemat denna gång fotboll, har sista seriematchen på söndag känns lite spännande för om byske förlorar har vi chans att vinna serien, men allt beror på hur dom spelar!!

nu dags att göra sig klar och sen hoppas på att emelie inte sover heela dagen idag;)
ha en bra dag allihopa!!


onsdag

idag har jag inte gjort många knop, det är en sak som är säkert iaf!! har varit och handlat och målat naglarna det är väl det som jag har gjort idag annars bara degat framför tvn och datorn=P
men ikväll blir det att prova på Zumba på friskvårds iaf så då får ja röra på mig lite idag iaf.

sen morrondagen ser också oklar ut, emelie jobbar så vi får väl se vad som händer för mig dådå, förhoppningsvis något kul men vi får väl se....

nu ska ja fortsätta med att göra inget och hoppas på att tiden vill gå lite fortare så ja får fara och träna och sen se true talent!!

hade gött


Bild från Spanien

tisdag

idag stod väckaren på 9.45 för att hinna piggna till innan ett Bodycombat pass stod på schemat, kändes mkt skönt att få svettas lite dock jobbigt med tunga ben efter gårdagensmatch! Nu blir det att städa rummet lite och senare ikväll väntas jobb!!


måndag

snart rullar cykeln ner mot stan för att träffa emelie en sväng, senare ikväll är det match som gäller!!
annars i veckan verkar det bli en ganska lugn vecka, inge jobb förän i helgen men hoppas att dom ringer nån dag iaf så ja får jobba lite mera!! annars så är det träning som gäller, ja har tillochmed bokat ett Zumba pass på friksvårds så hoppas det är kul så ja kan komma igång med träningen där igen!!


hemskt

Drömde världens hemskaste dröm inatt, vaknade av att tårarna bara rann ner för mina kinder. Och det värsta var att drömmen kändes alldeles för verklig och minns den alldeles för väl. Det jag drömde var iaf att min kära storde bror dog vilket absolut inte var roligt, ville inte somna om sen för jag var för rädd för att drömmen skulle återupptas! Men klarade mig ifrån det, men usch så hemskt det var!

Så om Jakob läser detta vill jag bara att du ska veta att jag älskar dig och saknar dig!!


12h

kan lugnt säga att dom försvunna sov timmarna kom tillbaka inatt när 12 timmars sömn föll in, så nu känner jag mig pigg igen =)
planen var att jag skulle träffa min efterlängtade emelie men jobb för henne kom ivägen så det blir inte förrän ikv som jag får träffa henne igen!! så idag blir det väll att packa upp resväskorna som blockerar min väg från sängen till dörren (A) sen får vi helt enkelt se vad som blir av!!


skellefteå

Då har man landat på svensk mark igen efter en underbar vecka på spanska östkusten! Veckan kunde inte ha varit bättre med väder och sällskap, känns lite surt att lämna ett varm och solit spanien och komma hem till ett regnit skellefteå, men men! Sov timmarna har väl inte varit många denna natt i och med att transfern kom kl 03.00, så nu blir det att ta igen några av dom ihopp om att piggna till lite iaf!!

Bilder kommer senare när Thea har skickat dom för mesta delen av korten hamnade på hennes kamera =)