fixa och trixa

har lunchat med kusinen idag, blev även en snabb visit till ursviken för att hämta nykel till olles lägenhet och sen in till stan igen innan olles buss gick!! har även slängt in arbetskläderna i tvätten och varit och handlat och nu ska rummet städas och ikväll blir det att vara med emelie när hon slutat jobba, =)
har även fått hem alla bilder som jag beställt så nu ska vi se vad ja kan knåpa ihop på någon vägg!!


fredag

imorron lunchar jag med min kära kusin, ska handla, om det finns tid tvätta mina arbetskläder och på kvällen vara med emelie!! Känns som att det kommer bli en bra dag och ännu bättre om solen väljer att skina!!

var och tränade idag, eller kan väl egentligen inte säga att jag tränade för efter kanske en kvart kände jag att skavsåret gjorde ont så jag skulle plåstra om det och insåg att plåstret och skavsåret var öppet och löst så det var bara att kliva av...så bra gick det med den träningen =/

varmt

idag är en sån här dag då jag just nu helst skulle vilja ta båten ut till klova och bara ligga där på stenhällarna och bara få koppla bort verkligheten för ett tag. men är inte i stugan för tillfället och inte pappa heller så det blir inget av med det!
håller typ på att försvinna i värmen på balkongen, vet inte riktigt vad ja ska ta mig till för man vill ju som passa på att sola när man väl är ledig och solen skiner men samtidigt kan man typ inte vista sig där ute allt för länge utan att svettas bort, stora problem här i världen, aldrig är man då nöjd!!

räkor

är riktigt sugen på att fara och äta räkmacka imorron om vädret tillåter!! ända bekymret är att dom flesta av mina vänner jobbar så problemet är vem jag kan tänkas få med mig, hmmm tål att tänkas på?!!



inte kul

kom på idén att jag skulle gå ut och gå en lång och skön promenad så sagt och gjort träningskläder och skor åkte på och ipoden startades. Tog mig ungefär 20m sen dog batteriet i ipoden....aja fortsatter väl utan musik ändå och kommer på längs vägen att jag ska gå till byggmax och hälsa på johanna en sväng. Japp styrde vägen dit, när jag kommer till sjungande/brännan så känner jag att högra hälen börjar göra ont och att ett skavsås ligger på lur....så jag tänkte att om ja går till johanna så har dom säkert nått skavsårsplåster...hade dom det nej!! fick ett vanligt plåster i hopp om att det skulle funka hem iaf, men icket gjorde fortfarande ont så efter en bit plågande så tar jag av mig skorna och fortsätter i sockar, gick ju som bra till ja känner att det inte är jätteskönt för knäna att gå utan skor på asfalt! Så vid mamma mia åkte skorna på igen och plågan fortsatte en bit tills det verkligen inte gick igen, så skorna åkte av ännu en gång...men näe än en gång fick skorna åka på igen för benen mådde inte bra av asfalt så plågade mig sista biten hem och direkt ja landade hemma åkte skon av och foppa tofflan på sen rullade bilen till erikslid där skavsårsplåster inhandlades!!
Så så bra blev min promenad idag!!

Nu väntas snart att fara till bureå och ha en mysig kväll där, kommer bli kung :)

ledig

igår skickade jag iväg 43 kort för framkallning plus en förstoring kostar 70kr så det kändes värt, hoppas dom kommer imorron så att jag kan påbörja min blivande fotovägg=)
är ledig 3 dagar nu och ledigheten börjas med grillning och mys  hos thea med några klasskamrater, morrondagen oklar blir emelie efter träningen iaf och fredagen även den oklar!!!
dagen idag är fint väder och hoppas hitta någon vänlig själ att spendera den med antingen på en balkong, falkan eller vid älen, så någon som känner sig manad så är det bara att slå en pling!?! :)


v. 30

dagen har bestått av jobb och snart väntas nog en film att sätta igång! imorron hänger jag med emelie och jobbar sedan kväll är sedan ledig onsdag, torsdag och fredag vilket känns grymt skönt, jobbar dock hela helgen sen men ändå!! Så hoppas på att hitta på nått kul mina lediga dagar och att vädret vill vara på min sida!!
har snart jobbat hälften av mina veckor denna sommar och inser att sommaren typ snart är över vilket absolut inte känns okej.....

helg

har haft en mycket trevlig helg trots regnet som valde att blöta ner oss igår.
En liten summering av helgen:
I fredags följde jag johanna till sunnanå och var med några från hennes förra klass innan vi lite sent tog oss in på trästock och mötte upp emelie och träffade några kända ansikten dock inte allt för många!! Lyssnade på Sahara hotnights men kan ju inte så många av deras låtar så jag och emelie gick mest omkring och såg på folk medan vi lyssnade =)
Gårkvällen bjöd på först middag hos holgersson och sen kvantumfest hos maja, väldigt trevligt att träffa kolegorna utanför ica för engångs skull for sen vidare och mötte upp klasskompisar på trästock och stod i regnet och lyssnade på Movits. Träffade även johanna och emelie och lyssnade på Tove styrke. Kom hem efter jakob vilket inte händer ofta kan ja säga, och vaknade imorse i lagom tid.
Idag blir det stugan och surströmming till middag gästande av märta och elisbeth =)

hoppas alla har haft en trevlig helg!!!

spontanmys

gårkvällen började med glass och mys vid älven, smakade en ny glass som faktist var helt okej kan ja tycka!!

for sen hem och såg morden i midsomer, fick även besök av rille och sille som var på fest en vånging över mig!!

kvällen fortsatte med prat in på småtimmarna!
idag cyklade vi ner på stan och fyndade på Åhléns rea

svart långkjol och en orange transparant tröja plus en bok bara för att den blev gratis!!
älskar sånna här lite halvt spontantkvällar då thea kommer och sover för att hon är ledig, uppskattas heltklart =D


älven

snart kommer thea hit och spenderar kvällen här då blire mys vid älven och en massa prat =D
har även gjort min första öppning på jobbet idag och det var inte så farligt som jag trodde så det känns skönt :)



snurrar i min skalle

har spenderat gårkvällen plus denna dag i stugan med att bara ta det lugnt och försöka blir frisk, gick väl sådär!!
har även blivit antagen i örebro på behandlingsassistent programmet, så nu är ja lite kluven har som alltid sagt att ja inte ska plugga men nu när jag kom in så börjar man som tänka om man ska plugga eller inte, men samtidigt så vet jag verkligen inte vad det är jag vill plugga och då känns det som att jag vill jobba ett tag innan ja börjar plugga så det lutar mot att tacka nej men vi får väl se=P


bilder

idag trots vädret har jag varit duktig och städat lägenheten, bara för att jakob kommer hem imorron och när han är hemma sover jag i mitt egna rum så nu var det dags att ta bort alla kläder från hans rum och göra snyggt så då passa ja på att städa lägenheten, ska även tvätta ikväll vilket verkligen behövs (A).

gårkvällen på myckle blev väldigt trevlig och trots spöregnet på dan så visade sig solen på kvällen och vi fick njuta ute av solen! Har tyvärr inga bilder från igår då kameran fick slut batteri i fredags!!



Bilder från i fredags:














fick tyvärr inte enskilda bilder på alla som var där, men några iaf!!

jag tror ni själva ser vad som pågår =)


fredag

just hemkommen från en kväll med några från klassen i skråmträskt! Mkt trevligt att se dom igen och bara få vara för en kväll :)
Imorron väntas ennu en dag av jobb och sen är det sommarfest för herr och damlaget så ska dit och se vad som händer=)

bilder från kvällen kommer senare i helgen då ja har tid!!
nu väntar sängen!!

hp

just hemkommen från bion, har sett avslutningen av Harry Potter historian i 3D! Hur coolt som helst att se den i 3D, ångrar absolut inte att vi gjorde det valet!! ändå lite konstigt att nu är det som slut på det hela, tänk att harry potter filmerna har ändå funnits med i vår uppväxt och nu bara...slut!!


regn

var som sagt till kotknäckaren idag så nu känns det bra i nacken igen, sen for jag till emelie och spelade lite kubb och så sen anslöt sig även johanna och då blev det mkt tjoller kan ja ju säga =P men skratt förlänger ju liv är det ju sagt så vi kommer nog leva väääldigt länga isf =)
näe emelie skulle jobba drog jag och johanna upp till solbacken i regnet och kollade in ONOFFs rea men nja hitta inget av värde sen tog vi en sväng förbi lakkapää, johanna hade aldrig varit där så då fick hon se det och sen hem och äta middag!!
har även fått fler balbilder från emelie idag plus lite filmer så nu har jag laddat upp med några nya filmer! just ja fick även hem studentkatalogen och studentklassbilden idag =D






emelies mingelbilder från balen =)

1:a dan av 6 veckor

har gjort första passen på sommarjobbet idag, kändes inte så jättejobbigt faktist! Känner att jag har haft bra veckor att vara ledig på så jag klagar inte!! Han med en löptur innan jobbet också, känner mig typ hurtig nu bara för att jag följer vårt sommar schema!!

Imorron är jag ledig så då blir det att vara med emelie och johanna, dom jobbar dock men johanna morron och emelie kväll så blir inte ensam iaf=) ska även till kotknäckarn igen för att fixa till min nacke som spökar igen och tar ont, så hoppas att det blir bättre med det efteråt!!
var som sugen på att spela volleyboll nån dag också, dock verkar det ju bli regn imorron så då är det ju itne jättekul, men nån anndag så om någon är sugen så är jag på!!


tänk att det är över en månad sen vi gick på balen och tog studenten, känns absolut inte som så länge =P

igårkväll

"lagade" somsagt middag med johanna igår, räkor på rostat bröd blev middagen denna gång (inte så mkt att laga men) sen satte vi oss och såg/sjöng med till mamma mia, snacka om att man blir glad av den filmen :) och eftersom johanna skulle jobba idag så blev det ingen sen kväll där, så jag drog vidare och träffade några klasskamrater på olles och fortsatte med en mkt trevlig kväll där, fick även träffa på en gamal klasskamrat sen mobacken Mattias, vilket var riktigt roligt att umgås med han en kväll, det händer ju inte så ofta att man stöter på kompisarna från mobacken längre!! Så kvällen blev lyckad och det var skönt att få träffa lite folk igen efter att ha varit i stugan hela veckan =)


jag och mattias
(här ser ni även min nya kortare frisyr)

springa

nu känner ja mig duktig har hela dagen gått och tänkt på att ja måste fara ut och springa idag men jag kände mig inte så sugen på att fara ut och springa i värmen som varit idag. Så min tanke var att fara ut vid 9-10 nångång och springa för då är det inte lika varmt.
Men så blev det inte riktigt (A) strax i halv 12 kom jag hem från emelie, så då var det bara att byta och ge sig iväg så nu har jag landat i sängen igen och det känns nalta skönt :)

veckan som gått

i veckan har kusinerna från västerås varit här, den har bestått av:
båt åkning


grillning

provat kanot/kajak?


mycket badning

massor av mys med dessa två


släkt middag och firning av morfar


picknick på klova

vattenskidor

massor av solning

och avslutningsvis surströmming i bonnstan


haft en grymmt skön vecka i stugan och är nu utvilad och uppladdad inför kommande 6 veckor bestående av jobb!!

sool

ännu en dag med sol och härligt väder, blir nog att sätta sig på balkongen för att bättra på brännan lite!! har inga större planer för dagen så om nån som har lust att hitta på nått är det bara att höra av sig =)

bättre sent än aldrig

har nu fått alla bilder av johanna från midsommar











lördag

hemma igen efter nästan en hel vecka i stugan mad kusinerna!
idag är dagen oplanerad fram till typ 4 då johanna slutar, då blir det att laga middag och ta ett glas vin och bara ha en trevlig kväll vi två =)
bilder från veckan kommer!!

kort

jaha då var man korthårig igen då....sköönt!!!!
(bild kommer senare, har kameran i stugan och webcamen gillas inte)

orange

har tillbringat helgen i stugan med kusinerna!! Ikväll ska ja äntligen klippa mig, har inte bestämmt mig hur än men en förändrign hoppas ja på iaf :) sen efter det blir det att ta det piano med emelie!!

har även fått en födelsedagspresent av kusinerna idag, ett par oranga hörlurar från T-shirt store =D



stadsfesten

hade en mycket trevlig kväll igår, en trevlig förfest med lite nytt folk och sen stadsfesten med en Robyn som verkligen levererade tycker ja :) Det jobbiga med stadsfesten är ju att det är inprincip omöjligt att hitta folk, och ringa är inte jätteenkelt heller, så fick vara lite själv ibland när johanna var spårlöst borta och emelie skulle hem!! Men tillslut hittade även jag någon att vara med som tur var:P hittade även johanna efter ett tags ringande!!

Idag får vi se vad som händer, slutdestination kommer iaf vara stugan då kusinerna från söder kommer upp idag =)

hoppas alla mår bra idag och hade en kul kväll igår!! Har tyvärr inga bilder från gårdagen då kamerna fick stanna hemma!!


robyn

just klar och väntar på livstecken från en viss Johanna!! Ikväll vankas förfest på sjungande sen möter vi upp resten av skellefte för att lyssna på Robyn och ha en trevlig kväll nere på stan :)

ha en kul kväll alla!!