hockey

idag har jag gjort nått som jag inte gjort på vääääldigt länge, gick faktist på hockey idag...det har bara hänt en gång gång tidigare i hela mitt liv!

dan före dopparedan

Nu är allt städat och klart inför morrondagens bravader. Jakob kom även hem igår så nu känns det bra =)
Men shit vad jag inte är van att ha nån fler hemma i huset på mornarna, typ imorrse när jag stod och gjorde frukost kom jakob upp och sa godmorgon och jag trodde jag skulle dö så rädd blev jag och sen när jag stod och damsuga så kom han gåendes och jag hörde han inte så jag hoppa till. Inte okej att bli så rädd varje gång han kommer gåendes (A)
jag och bror min på min student!

it´s christmas time!

dagen spenderades somsagt på mammas jobb med idrottlektioner, kan väl säga att gympalärare ligger inte så högt uppe på min lista över potentiella arbeten...
så i och med att städandet inte blev av på dan så blev ja tvungen att ägna kvällen åt den roliga sysslan..men nu känns det bra iaf, jag har stöka bort en massa saker från mitt rum och flyttat om lite grejor så nu känner jag mig nöjd samt att jakobs rum är redo för hans hemkomst!
Imorron får jag förhoppningsvis en lite sovmorron innan ett spinningpass väntar följt efter ett jobbpass så det blir bra. Det blir mkt jobb denna vecka och de lär vara mkt folk i veckan också så det blir nog bra hoppas jag för då går dagarna fort och då är det snart jul! Sen så kommer både jakob och johanna hem i veckan så det gillas mkt stark =)
kramkram

inte de inte

idag såg jag fram emot att få en skön och behövlig sovmorgon men icket, blev ist väckt av ett sms typ 8 och sen kommer mamma ner halv 9 och fråga om jag kan hålla i två idrottslektioner på hennes jobb idag. Så dagen som skulle gå åt till att städa och bara chilla blev inte ju riktigt som jag tänkt =P menmen så kan det gå ibland...så det är väl bäst att man gör sig redo då och försöker komma på nå lekar man kan göra med ungarna vilket inte är det enklaste.
kram

slalom

Hade inte med någon kamera så knäppte bara några få mobilbilder i tärna
Ganska mysigt att ett litet luciatåg kom och lussade för oss!
Helt okej att börja dagen med denna utsikt!

Idag är jag ledig så bilr nog att fara ner på stan för att se om ja kan hitta nån julklapp till mamma för att sedan vara helt klar med julklapparna! Måste väl även tänka på att flytta tillbaka till mitt rum och städa iordning jakobs rum då han kommer hem nästa vecka!
Kan inte fatta att det är julafton om en och en halv vecka...helt sjukt faktist, men ändå mysigt!
Näe dags att ta tag i dagen då!
Kram

tärna

Hemma igen efter en kanoners härlig helg med mycket bra skidåkning, härligt folk, skön bastning dock liite väl många omständigheter med inställd skjuts båda vägarna och en krock med en älg på hem vägen! Men är nu hemma och helt slut i kroppen av all skidåkning, så viker igen datorn för en skön natts sömn!
Godnatt alla!

snart

Sitter och väntar på att nadja och anton ska komma och hämta mig, 13.20 går min och nadjas buss mot tärna och förhoppningsvis går allt enligt planen så att vi är framme vid 20!
Så hoppas alla får en kulig helg för det kommer jag ha så hörs vi efter helgen!
Kram

fredag

På fredag åker jag och nadja till tärna med friluftsfrämjarna för att få åka lite skidor. Kunde inte vara mer taggad nu när jag uppdaterat mig en hel del inför denna vinter, nya täckisar, ny jacka, nya goggles och ny slipade/vallade skidor känner att jag kommer att känna mig snyggast och snabbast i backen i år. Så i helgen vet ni vart jag finns med ett leende på läpparna ;)

Äntligen!!

Det har kommit snöööööööööööööööö!!!!!!! =D

Koala

Sitter för tillfället och pratar med min söta vän johanna och skickar söta bilder på olika djur, min favorit är denna: 
hur söt är inte denna om jag får fråga??????

19år

Idag fyller min kära vän thea år, så ett stort grattis till dig!