massage

Har haft en väääldigt lugn dag idag. Det ända ansträngande var att cykla ner till stan för att få njuta av en timmes rygg/nackmassage och sen behöva cykla hem igen! Hade tänkt träna ikväll men efter massagen kände jag av en täpt näsa så det blir att ta ett bad och sedan krypa ner och kanske se en film eller så för att förhindra en eventuell förkyldning. Så kvällen fortsätter i samma lugna anda som dagen.
Imorron hoppas jag dock på att någon vänlg själ också är ledig och som vill tillbringa nån timme med mig, sen blir det vitberget på kvällen då årets skidskola startar. Känner mig liite nervös då jag fått en röd grupp (dom som kan "bäst"), har aldrig haft en röd grupp så vet inte riktigt vad ja ska göra men har fått iaf nån övning av pappa så förhoppningsvis ska det gå bra ändå!
Näe nu blir det ett bad, höres!

en dag på stan

har vandrat runt på stans alla affärer med thea idag, lyckades faktist hitta både en skjorta och en tröja i färgen beige/creme vit. Köpte ääven en familjekalender så nu ska det bli ordning i familjen så jag slipper fundera vart pappa håller hus med jämna mellanrum!!
Har även hunnit med att städa nedervåningen samt träna ikväll så det känns som att dagen har varit väldigt produktiv (kan man säga så??)!!
två bilder från min och theas fotning i fredags!!

zumba

Började dagen med ett pass zumba, helt sjuk kul om ni frågar mig. Ska fortsätta nu med lite situps m.m innan duschen. Dagen i övrigt är inte allt för händelserik ska jobba ikväll och sen ev fara förbi på personalfesten och säga hej om jag hinner innan dom drar ut, lite synd att jag inte kan vara med då jag stängr ikväll och börjar 11 imorgon men förhoppningsvis är det inte den sista =)
ha en fin dag allihopa!

bureå

sorry för den dåliga uppdateringen men har verkligen inte haft lust till att blogga. Men nu har thea ändrat header m.m så nu känns bloggen lite vintrigare iaf!!
Har spenderat senaste dygnet i bure hos thea där vi har fotat och bara chillat lite. Annars så har det inte hänt så mycket sen sist, vi har sagt hejdå till johanna som återigen har farit söderut och lämnat oss här i kylan....
en bild från igår! (har den inte i större format än så länge)
näe nu ska jag se det efterlängatade nya oth avsnittet =D
hoj!

2012-01-01

Jaha då var det den 1 januari 2012, helt sjuk hur fort tiden går alltså. Kvällen har varit kanoners, emlie, johanna och jag lagen en grymt god 3rätters middag (att påpeka fösta gången vi lagar middag på riktigt), mycket snack om allt mellan himmel och jord, spelat ett vuxenpoäng spel (där jag vann), fått besök av jonathan, karin och linus, spelat twister i mängder och skålat in det nya året på våran balkong!
Så har kvällen ungefär sett ut, mkt skönt med en hyfsat lugn hemma kväll med några goa människor i sällskap!
Hoppas alla har haft en trevlig kväll och att inte allt för många huvuden känns tunga imorgon ;)
Gott Nytt År!